Close

Over RG-Tegel

Vakmanschap & passie.

Op zoek naar een interieuroplossing die zowel prachtig als praktisch is? Dan bevelen wij zonder aarzelen keramische tegels aan.

Keramische tegels hebben heel wat praktische en technische voordelen. Dankzij recente innovatieve technieken hebben ze ook qua look en design heel wat te bieden. Vooral onze XXL-tegels en onze natuurgetrouwe houtimitaties zijn trendy toppers.

Met oog voor smaak en comfort heeft RG Tegel vakkundig en met passie een inspirerend assortiment mooie keramische tegels van topmerken uitgezocht. Als betrouwbare partner bieden wij bovendien de knowhow en ervaring om elk project – groot of klein – tot een mooi einde te brengen. Welkom bij RG Tegel.

Mijn grootvader Gustaaf Rosseau had altijd al iets met kleurrijke steentjes.

Als klein jongetje – hij was de jongste van 12 – maakte hij graag minuscule kunstwerkjes op kleine steentjes. Dat hij in 1952 zijn eigen tegelbedrijf zou oprichten hier in Massenhoven, stond dan ook in de sterren geschreven.

Aanvankelijk produceerde de Tegelfabriek Rosseau Gustaaf zelf oerdegelijke cementtegels. Later zette mijn vader Richard Vergauwen de passie van mijn grootvader verder. Er werden nieuwe toonzalen en magazijnen opgetrokken, hij kocht voldoende vrachtwagens om de klanten te kunnen be­dienen en bouwde RG Tegel uit tot één van de meest toonaangevende tegelbedrijven op de Belgische markt.

Met de import van de allermooiste Italiaanse, Spaanse en Portugese keramische tegels werd RG Tegel al snel een absolute topreferentie voor smaakvol tegeldesign. Vandaag ben ik trots om het keramisch tegel-gen verder uit te dragen.


Na meer dan 63 jaar heeft RG Tegel immers nog altijd iets met kleurrijke steentjes.


Caroline Vergauwen, CEO RG Tegel en kleindochter van Gustaaf Rosseau

Onze service maakt het verschil.

Bij RG Tegel kiest u behalve voor mooie tegels ook voor het vakkundig advies van onze interieur- en projectspecialisten.

In overleg met u doen ze weloverwogen voorstellen voor uw decoratieproject. Bovendien kunt u rekenen op een feilloze levering van het door u gekozen materiaal. Omdat RG Tegel bijna alle tegels meteen uit voorraad kan leveren, hoeft u bij ons ook nooit lang te wachten op uw keuze. RG Tegel staat bekend om zijn betrouwbare service, en dat willen we zo houden. Dit wil zeggen dat we ons aanbod kunnen garanderen vanuit een zeer uitgebreide stock, zodat uw droomproject geen vertraging hoeft op te lopen.

En bij renovatieprojecten voor badkamers en keukens voelen we ons helemaal in ons sas.

Een gedreven team.

Onze aankoopdienst schuimt de wereld af op zoek naar de mooiste en beste tegels. Onze interieuradviseurs zoeken met u in onze showrooms naar uw gewenste tegel en staan u bij met raad en daad.

Ons RG project-team is al jaren een gewaardeerde partner voor ambitieuze bouw- en renovatieprojecten in de hele Belgische bouwsector.

We gaan ook prat op onze feilloze distributie en onze service naar de Belgische tegelhandel toe. Kortom, bij RG Tegel kunt u rekenen op een persoonlijke, toegewijde inzet.