Close

Projectmarkt

Waarom RG

RG Tegel is al jaren een solide en betrouwbare partner op de Vlaamse bouwprojectmarkt en kan voor elk project een passende totaaloplossing aanbieden.

Bij het bouwen van een woning of appartement is het essentieel om de juiste keuzes te maken wat betreft vloer- en wandbekleding. Daarbij gaat het niet alleen om het aangewezen materiaal, maar ook om vakmanschap, advies en service. Daar zijn we ons bij RG Tegel van bewust. Onze showrooms zijn dan ook zo opgebouwd dat wij u als professional (bouwpromotor, aannemer of architect) de beste keuzes kunnen laten maken binnen een zeer uitgebreid aanbod, volgens uw smaak en uw budget. We staan daarbij garant voor professionele dossieropbouw, begeleiding en verwerking van de keuzes van uw eindklant, samen met onze vertrouwde service.

Naast de residentiële projectmarkt is RG tegel een actieve speler op de algemene projectmarkt. Op basis van het dossier maken wij graag een gepast voorstel voor elk project. Samen met onze partners kunnen wij u daarbij ook de levering en plaatsing aanbieden.