Close

Service

Totaaloplossingen

U hebt wellicht heel wat ideeën over uw interieur. Onze ervaren designadviseurs luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften en maken u graag wegwijs in het enorme aanbod in onze showrooms. We reiken graag oplossingen op maat aan, in samenwerking met onze partners. Of het nu om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat; een keuken, badkamer, terras, buitengevel of uw hele interieur… 

RG Tegel heeft ongetwijfeld een oplossing voor u!

Plaatsing en onderhoud

Een goede tegel heeft u voor het leven, of zelfs langer. Onze vloer- en wandtegels zijn van de allerbeste kwaliteit zodat ze generaties lang meegaan. Daarvoor is een feilloze plaatsing en goede informatie over het onderhoud essentieel. 

Bij RG Tegel werken we niet alleen samen met de beste tegelzetters op de markt, we informeren u ook graag over het optimale onderhoud van uw vloeren of wanden. Daarom vindt u bij ons enkel de beste onderhoudsproducten. 

Nalevering en service

Uw tegels verdienen de beste zorg en daarom bieden wij een goede service en nalevering aan. Omdat RG Tegel bijna alle tegels meteen uit zijn stock kan leveren hoeft u bij ons ook geen weken te wachten op uw keuze.

Ons team zorgt bovendien voor een efficiënte en zeer stipte levering van de tegels bij u op de werf. Nabestel­lingen zijn geen probleem en de opvolging van uw pro­ject is een evidentie.